Vrancken blijft doorstomen met KV Mechelen, maar waarschuwt: "We hebben in de eerste ronde gezien dat elke ploeg van elke ploeg kan winnen"

10 december 2018 14:06

KV Mechelen beleefde een erg succesvolle week. De Maneblussers wipten Lokeren uit de beker en vloerden daarenboven Westerlo in de competitie. Wouter Vrancken blijft echter met beide voetjes op de grond.

Op de officiële webstek van de Mechelaars geeft coach Wouter Vrancken zijn relaas over de wedstrijd: "De eerste helft waren we niet zo goed in de opbouw en probeerden we te veel ééntijdsvoetbal te brengen. We moesten simpeler spelen en meer van flank wisselen waardoor Westerlo meer moest bewegen. Dat is ook wat ik had meegegeven tijdens de rust."

"De spelers hebben dit goed opgepikt, waardoor we Nikola meer konden vrijspelen. De tweede helft brachten we meer variatie en konden zo het verschil maken. Na de bekerwedstrijd van afgelopen woensdag hadden we niet veel energie op overschot maar desondanks konden we op dit veld oorlog maken en ervoor gaan."

Focus

Vrancken wil wel vermijden dat er gemakzucht binnen de spelersgroep sluipt: "Belangrijk is dat we nu de focus blijven behouden. We hebben in de eerste ronde gezien dat elke ploeg van elke ploeg kan winnen"

Clint Vens

2e klasse \\ Westerlo \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.