Hazard blijft op de vlakte, ondanks druk van Chelsea en astronomisch loon in het vooruitzicht: "Ik wil geen spijt hebben"

11 december 2018 10:26

Bij Chelsea proberen ze de druk op Eden Hazard op te voeren. Maurizzio Sarri wil hem ten alle prijze houden en de club wil daarin meegaan. Hazard zou zelfs 400.000 euro per week kunnen gaan verdienen... En toch wil hij (nog?) niet tekenen. Real Madrid lonkt immers nog steeds.

Hazard heeft nog een contract tot medio 2020, maar Chelsea wil hem dat laatste contractjaar niet laten ingaan zonder verlengen. Maar iedereen weet dat Hazard nog hoopt dat Real Madrid hem komt halen. Over zijn contractverlenging: "Er is een beetje gepraat, maar daarna zijn de gesprekken gestopt", zei hij in gesprek met RMC. "Wij wachten..."

Wachten op? Real uiteraard. Daar maakt Hazard ook geen geheim van. "Ik weet nog niet waar mijn toekomst ligt. De nieuwe trainer bij Chelsea denkt hetzelfde over voetbal als ik en mijn familie voelt zich goed in Londen. Maar ik word 28 en wil na mijn carrière geen spijt hebben van bepaalde beslissingen. Ik moet een knoop doorhakken, maar wanneer die beslissing valt, weet ik nog niet."

Johan Walckiers

Premier League \\ La Liga \\ Champions League \\ Europa League \\ Chelsea \\ Real Madrid \\ CSKA Moskou
 
 
Reacties.