"Een man op mijn leeftijd moet soms eens gek zijn ... Ik word er nóg gekker van!": Analisten voorspellen Antwerp een gouden seizoen, Bölöni reageert op zijn manier


Foto: © photonews 11 december 2018 12:53

Jacky Mathijssen, Rudi Smits, Marc Degryse, ... Het lijstje analisten en kenners dat Antwerp een mooie toekomst weet te voorspellen dit seizoen groeit met de dag. Bölöni? Die reageerde in zijn gekende stijl.

"Hoe blij die tweede plaats mij maakt? Daar ga ik niet te veel over zeggen, want voor je het weet gaat het opnieuw over play-off 1 halen en ik wil mijn spelers niet onder druk zetten", aldus de coach van Antwerp. 

"Op mijn leeftijd moet je soms een beetje gek zijn ... en ik ben heel gek. Ik heb mijn project en het gaat goed momenteel. Die tweede plaats? Die maakt mij nog gekker dan ik al ben, je weet niet wat er allemaal in mijn hoofd omgaat. Ik leg hier mijn hele ziel bloot!"

Fragiliteit

Toch wil Bölöni echt geen stappen overslaan: "Oei oei, in het voetbal kan het zo snel keren allemaal. Er zit zoveel fragiliteit in onze resultaten, het is echt verschrikkelijk."

"Om te wedijveren met de teams die boven ons of rond ons staan moeten we 120% zijn. Misschien zelfs 140%. Nu weet je zo stilaan alles wat er in mij omgaat, tijd om af te ronden", was het een betoog om u tegen te zeggen.

Jupiler Pro League \\ Antwerp
 
 
 
Reacties.