Ex-speler solliciteert naar job bij Anderlecht, Coucke is alvast geïnteresseerd

11 december 2018 07:54

Zondag werd duidelijk dat Enzo Scifo nog altijd bijzonder populair is in Anderlecht. Hij kreeg een open doekje van het publiek. Maar de 52-jarige ex-speler van paars en wit zou graag meer doen dan enkel de aftrap komen geven. Hij zou het wel zien zitten om aan de slag te gaan bij zijn ex-club.

Coucke wil alvast een gesprek met de ex-trainer van onder andere Moeskroen, Charleroi en Bergen. "Ik hoop dat ze me uitnodigen, want ik wou altijd al voor Anderlecht werken. Ik heb een heel goed contact met Michael Verschueren en als ze me een voorstel doen, zal ik dat bestuderen", zegt hij in Het Nieuwsblad.

"Mijn eerste ambitie is nog altijd om coach te zijn. Maar bij een club als Anderlecht is er veel werk en kan ik ook een andere functie invullen. Zo ben ik al verheugd dat ze Zetterberg hebben teruggehaald. Hij gaat niet alle problemen oplossen, maar toch helpen om enkele zaken op punt te zetten."

Scifo stond al eens kort bij een terugkeer. "Weet je: als assistent van Claude Puel had ik eigenlijk al in 2016 kunnen terugkeren. Maar dat sprong toen nog af en achteraf hoorde ik niets meer van Roger Vanden Stock en Herman Van Holsbeeck. Dat was erg ontgoochelend, maar nu is er een nieuw bestuur, hé."

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Anderlecht
 
 
Reacties.