Houd de eer hoog: hoe neemt Club Brugge in galamatch tegen Atlético Madrid afscheid van de Champions League?

11 december 2018 11:00

De apotheose van de Belgische campagne in de Champions League: Club Brugge vs. Atlético Madrid. Sluit blauw-zwart op eigen bodem af in stijl en/of kronen Los Colchoneros zich tot groepswinnaar? Dat volgt u hier LIVE vanaf 21u!

Voor Club Brugge staat enkel nog de eer op het spel, want het Europa League-ticket is reeds binnen. Met vijf punten uit vijf heel verdienstelijke campagne mag Club hoe dan ook spreken van een geslaagde Champions League-campagne, maar afsluiten met een stunt in eigen huis zou natuurlijk mooi zijn.

Atléti gaat wel nog voor de groepswinst én de extra miljoenen als beloning. Bij winst is het altijd eerste, anders moet het hopen dat Borussia Dortmund in Monaco niet beter doet.

Selectienieuws

Hoe dan ook zal Club met een heel andere ploeg dan in Madrid moeten aantreden. Leko recupereert geen enkele van zijn flankspelers - Danjuma zal dus geen nieuw pareltje kunnen maken. Mata, Dennis en Diatta trainden maandag wel mee, maar geraken niet wedstrijdfit. Beloften Fadiga en Ngonge zijn nieuw in de CL-selectie.

Ook Diego Simeone moet puzzelen, maar dan in zijn verdediging. Juanfran en Hernandez zijn geblesseerd, Savic is geschorst. Godin en Luis haalden op de valreep de selectie, maar zo kort na hun revalidatieperiode is het nog maar de vraag of zij al aan 100% kunnen spelen.

Wie wint er volgens jullie, Club Brugge of Atlético Madrid? Bij BETFIRST krijg je bij een deposit van 50 euro een bonus tussen 100 en 150 euro!

Yannick Lambrecht

Champions League \\ Club Brugge \\ Atlético Madrid
 
 
Reacties.