Genk wil absoluut doorstoten in Europa: "Finale" & "Alles of niets wedstrijd"

11 december 2018 15:08

Donderdag treedt Racing Genk aan tegen Sarpsborg. De heenwedstrijd verloren de Genkies in Noorwegen, maar dat is nu geen optie.

Genk had al zeker kunnen zijn van Europese overwintering als het niet met de punten had gemorst in Malmö. Nu moet het nog vol aan de bak tegen Sarpsborg. Aan motivatie alvast geen gebrek, Genk wil absoluut doorstoten.

"Donderdag is een finale voor ons. We moeten ons 120% geven om die match te winnen ondanks dat het een moeilijke tegenstander is", benadrukt Ally Samatta.

"Ik wil héél graag doorstoten en ik wil het team hier graag bij helpen. We moeten de focus houden, het is een heel belangrijke match voor ons." (lees verder onder de foto)

Philippe Clement merkt dat de match leeft bij zijn spelers. "Het is een alles of niets wedstrijd. We hebben het ons zelf spannend gemaakt door in Malmö 2 punten weg te gooien."

"De honger is heel groot om verder te gaan in Europa, de jongens wil zich heel graag met grote tegenstanders meten. We kijken er naar uit", aldus de coach.

Robby Morren

Europa League \\ KRC Genk
 
 
Reacties.