UPDATE: verloren zoon is terecht én scoort meteen: Anderlecht laat voormalige basisspeler na acht maanden weer opdraven bij de beloften

13 december 2018 22:11

Terwijl Anderlecht een compleet overbodige match speelt in Zagreb, doet de beloftenploeg net hetzelfde in Eupen. Al zit daar wel een opvallende naam in de selectie.

UPDATE: De overbodige wedstrijd werd in en tegen Eupen uiteindelijk met 4-3 verloren. Obradovic maakte wel meteen een doelpunt.

Niemand minder dan Ivan Obradovic mag nog eens opdraven bij de beloften van Anderlecht. Het is niet zeker of Jonas De Roeck hem speelminuten zal geven, maar de Servische verdediger zit alvast in de selectie. 

Een opvallende selectie, want de verdediger speelde zijn laatste match op 21 april tegen Genk in play-off 1. Wellicht wil de club hem nog wat matchritme laten opdoen om hem dan in januari van de hand te doen. Onder meer ex-club Partizan Belgrado toont interesse. 

De beloften zijn trouwens al geplaatst voor play-off 1, dus ze spelen net als hun grote tegenhanger een overbodige wedstrijd op deze donderdagavond.

Jupiler Pro League \\ Europa League \\ Anderlecht
 
 
 
Reacties.