Vitesse reageert op situatie van Musonda: "De kans zit er nog altijd in"

13 december 2018 18:40

Charly Musonda heeft nog steeds geen officiële match gespeeld voor Vitesse. In september viel hij uit met een knieblessure en intussen zit hij nog steeds in Londen te revalideren. In Arnhem blijken ze echter veel geduld te hebben met de aanvallende middenvelder.

Vitesse moet - contractueel bepaald - Musonda bij Chelsea laten revalideren, maar ze verwachten nog iets van hem. "In principe hebben we hem voor een jaar gehuurd, maar er zijn natuurlijk ook clausules. Al verwachten we wel dat Musonda, zodra hij fit is, na de winterstop weer aansluit in Arnhem. Dat is onze intentie", legt Wiebe Nelissen, woordvoerder bij de Nederlandse club, uit aan Sporza.

Musonda viel uit in een oefenmatch tegen Antwerp. "Of we Musonda dus een officiële match in het shirt van Vitesse zullen zien spelen? Die kans zit er nog altijd in, ja. En hopelijk zo snel mogelijk. Deze blessure duurt wat langer dan verwacht. Dat is voor iedereen vervelend en zeker voor Charly. Maar hopelijk is hij snel volledig hersteld en kan hij hier zijn minuten maken."

Nederlandse Eredivisie \\ Europa League \\ Vitesse \\ Chelsea \\ FC Fehérvár
 
 
 
Reacties.