? Sébastien Dewaest is nog fris na Genk - Sarpsborg: We voelen de vermoeidheid nog niet echt"


Foto: © photonews 14 december 2018 18:25

Sébastien Dewaest was foutloos tegen de Noren uit Sarpsborg. Scoren kon hij niet, zijn broeder in de verdediging Aidoo wel, maar dat steekt niet bij de Belg. Meer nog, uit zijn reactie blijkt dat hij een echte teamspeler is en nog niet moe is.

"Het was geen gemakkelijke match, maar we zijn vooral goed begonnen. Zeer efficiënt ook, zowel defensief als offensief."

Dewaest had wel één moeilijk momentje met de pijlsnelle Muhammad. Ik wist dat hij snel was, maar ik heb de situatie vrij goed ingeschat, vind ik. We hebben over 90 minuten niet veel kansen weggegeven en dat is het belangrijkste", aldus de centrale verdediger.

Oostende

Oostende is volgens de bonk wel altijd een moeilijke match. "Wij proberen altijd te winnen, maar ploegen die hier komen zijn tevreden met één punt. Ze komen vooral om te verdedigen en op de counter te gokken, maar dan is het aan ons om door die muur te voetballen", klinkt Dewaest zelfzeker. 

"We voelen de vermoeidheid ook nog niet echt. Onze staf voelt goed aan wanneer iemand op zijn tandvlees zit. De kinesisten zijn er wanneer we ze nodig hebben, dus we hebben niet te klagen", besluit de voormalig Charleroi-speler. 

Europa League \\ KRC Genk \\ Sarpsborg 08
 
 
 
Reacties.