Thorup liet Limbombe er even langs: "Maar nu zie ik de 'oude' Stallone terug"

14 december 2018 18:10

Stallone Limbombe ontplofte na de aankomst onder Jess Thorup meteen en zorgde voor goals en assists, maar de laatste weken was het allemaal iets minder. De Deen verwees de aanvaller naar de bank en dat wierp vruchten af.

Het was opmerkelijk dat Limbombe de laatste twee weken niet meer aan de aftrap kwam. Bij het arriveren van Thorup deed hij het immers meteen in de 0-4 zege op Oostende. Thorup maakte hem zelfs 'chef sfeerbeheer', de olijke Limbombe moest de gezangen in de kleedkamer na een overwinning leiden.

"Limbombe is uitstekend gestart en heeft voor goals en assists gezorgd, maar aan het einde was zijn niveau niet wat ik verwacht.", aldus Thorup. "Ik zag dat hij goed inviel en een assist gaf tegen Beerschot Wilrijk, maar tegen Eupen was ik dan weer niet tevreden over zijn invalbeurt."

'Oude' Stallone

Hij liet Limbombe aantreden bij de beloften en daar zag de Deen wél wat hij wou zien. "In de match voor het tweede team zag ik de 'oude' Stallone. Hij amuseerde zich opnieuw, scoorde en ging dansen bij het vieren. Dat wil ik zien, dat Stallone hier is omdat hij graag voetbalt en zich amuseert."

Sander De Graeve

Jupiler Pro League \\ Charleroi \\ KAA Gent
 
 
Reacties.