UPDATE: Oulare wenend en op draagberrie van het veld, Standard spreekt zelf van twee maanden out


Foto: © photonews 14 december 2018 17:14

Veel plezier heeft hij nog niet beleefd aan dit seizoen en mogelijk wacht een nieuwe zware blessure voor een speler van Standard.

UPDATE2: Dit bericht publiceerde Standard vrijdag op de eigen clubwebsite: "De jonge Belgische aanvaller liep een scheenbeenbreuk op aan zijn rechterbeen en een ook een ontwricht sleutelbeen (4e graad). Er is geen chirurgische ingreep nodig tenzij er op korte termijn complicaties optreden." De club schat dat de speler twee maanden aan de kant zal staan.

UPDATE1: Volgens de eerste berichten die Sporza vanuit de medische staf te weten kwam, zou Oulare een scheenbeenbreuk hebben opgelopen. Een operatie zou niet meteen nodig zijn, maar de aanvaller zal wel een tijdje out zijn. Oulare heeft ook een verstuikte schouder.

Michel Preud'homme liet zich na de match ook uit over de mogelijke blessure van zijn aanvaller: "Hij hoorde een knak in zijn been en werd met een ambulance weggevoerd. Hopelijk is het geen beenbreuk, dat zou erg pijnlijk zijn voor hem."

Obbi Oulare mocht laat in de match invallen van Michel Preud'homme en maakte zo zijn eerste minuten in de Europa League dit seizoen, maar bij een ultieme poging kwam hij zwaar in botsing met doelman Lukac.

De onfortuinlijke Belg kon niet verder en moest in tranen én op een draagberrie het veld verlaten. De blessuregevoelige aanvaller kwam pas op 24 november voor het eerst aan spelen toe dit seizoen en verzamelde (vandaag inclusief) nog maar een dikke 100 speelminuten.

Europa League \\ Standard \\ Akhisar Belediyespor
 
 
 
Reacties.