Dennis Praet


Foto: © photonews 15 december 2018 12:55

Dennis Praet zit ook na een zomer vol geruchten nog bij 'Samp': geen toptransfer dus, maar de op één na best betaalde speler in de clubgeschiedenis worden met een gloednieuw contract is natuurlijk ook niet min. Waar gaat de 24-jarige Rode Duivel nog belanden?

"Er was interesse, maar als er geen deal is, is er geen deal. Simpel. Twee weken geleden tekende ik bij tot 2021. Omdat ze een mooi voorstel deden", vertelt Dennis Praet in gesprek met Het Nieuwsblad. 

Het monsterloon speelde misschien ook een rol? "Ik ken de lonen van de anderen niet", lacht hij. "Maar ik tekende ook bij omdat ik hier heel graag ben. En ook opdat Sampdoria een sterke onderhandelingspositie behoudt. Anders restte mij eind dit seizoen maar een jaar contract meer en dan is de onderhandelingsmarge voor Sampdoria klein."

"Als ik nu niet had bijgetekend, riskeer je dat er ruzie van komt. Dat vind ik onnodig. Ik hou iedereen hier liever te vriend. Met het nieuwe contract zitten we in een win-win."

Toch sluit Praet het niet uit dat die toptransfer naar pakweg Inter of Napoli er ooit nog komt. "Ik heb wel nog de ambitie om die stap hogerop te zetten en iets nieuws te proberen. Er zit alleen geen haast achter. Sampdoria is een club die spelers verkoopt als de tijd rijp is. Torreira aan Arsenal, Schick aan AS Roma, Skriniar aan Inter, Muriel aan Sevilla: Sampdoria is daar heel correct in", weet Dennis Praet.

Serie A \\ Sampdoria \\ België
 
 
 
Reacties.