KV Mechelen-verdediger toont zich ook waardige spits: "En iedereen maar denken dat ik zuiver links ben"

16 december 2018 12:20

Wie dacht dat Arjan Swinkels een rasechte centrale verdediger was, kwam vrijdagavond in Leuven bedrogen uit. Bij het tweede doelpunt van KV Mechelen toonde de Nederlander zich een koelbloedige killer mét een dribbel in de voeten.

De tweede goal van KV Mechelen zullen de fans nog een tijdje onthouden. Igor De Camargo lanceerde Swinkels met een knap hakje, waarna de Nederlander Fabre uitschakelde en Henkinet geen schijn van kans gaf. "Iedereen denkt dat ik zuiver links ben, maar volgens mij was het toch een goede actie met rechts", lachte Swinkels achteraf.

"Als je niet nadenkt en het op gevoel doet, kan het ook wel eens goed uitdraaien, hoor", vervolgde de centrale verdediger. "We namen een sterke start, maar daarna gaven we het initiatief aan OHL. Na die 1-1 wisten we dat het lastig werd, maar dan was die rode kaart van Hubert natuurlijk mooi meegenomen."

3 punten verdiend

"We lieten ze ondanks dat mannetje meer toch te veel in de wedstrijd komen. Uiteindelijk zijn we wel niet in de problemen gekomen. We verdienden de 3 punten."

Ondertussen doet ook die andere aanvaller De Camargo het verre van slecht. "Die eerste bal kopte hij mooit binnen, want het was een harde voorzet van Storm. En bij die 3e goal reageerde hij erg alert. Of ik hem nog eens een Swinkels-pruik ga geven? Ik denk het niet, zijn krullen beginnen terug te groeien", kon er nog een grapje vanaf. 

Bart Ver Elst

2e klasse \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.