Westerlo vergeet zichzelf te belonen, zelfs tegenstander is het daarmee eens: "Dit was een mirakel"


Foto: © photonews 16 december 2018 13:49

Westerlo kwam zaterdag niet verder dan een scoreloos gelijkspel bij Tubeke. Een vreemde uitslag gezien het wedstrijdverloop. In de eerste helft had Westerlo het al kunnen afmaken. Ze blijven door de puntendeling echter op de vijfde plaats hangen en moeten knokken voor play-off 2.

Het was assistent Eric Reenaers die na de match het woord moest voeren, want Bob Peeters was geschorst. "Onze verdediging en ons blok stonden heel goed. We gaven niks weg en we kregen zelf voldoende kansen om te winnen. We leverden een sterke prestatie, maar we vergaten onszelf wel weer te belonen met een doelpunt", analyseerde hij bij Proximus 11.

De coach van tegenstander Tubeke, Christian Bracconi, was eerlijk in zijn samenvatting. "Het was een mirakel dat het nog 0-0 stond aan de rust. Maar mijn team heeft er weer voor gevochten en ik ben dan ook blij met het resultaat. Soms pak je in zo'n matchen punten die niet helemaal terecht zijn, maar soms speel je ook goede matchen waarin je puntenloos achterblijft. Dat is voetbal."

1e klasse B \\ Westerlo \\ Tubeke
 
 
 
Reacties.