Kandidaat-opvolger Hein Vanhaezebrouck kan ook naar Bayer Leverkusen

17 december 2018 18:50

Hein Vanhaezebrouck heeft zijn biezen bij Anderlecht nog niet fatsoenlijk gepakt, of de namen van zijn opvolgers vliegen al massaal in het rond. Een van die mogelijke coaches zou mogelijk ook in de Bundesliga aan de slag kunnen.

Peter Bosz, die vorig jaar met Ajax Amsterdam de Europa League-finale haalde, zit momenteel zonder werk. Al wil dat niet zeggen dat hij niet gegeerd is. Naast Bosz zijn Frank de Boer en Phillip Cocu namen die veel in en rond Anderlecht circuleren. 

Dat Bosz de eerste keus is van paars-wit heeft nog niemand gezegd, maar de Nederlander heeft natuurlijk wel al een meer dan degelijk imago opgebouwd in de trainerswereld. Daarom wil Bayer Leverkusen Bosz  volgens de Telegraaf mogelijk ook welkom heten bij de Duitse topclub. Huidig T1, Herrlich, dreigt namelijk ontslagen te worden. 

Rose

Al moet Bosz in de BayArena momenteel wel nog de concurrentie dulden van Marco Rose van Red Bull Salzburg. Bosz zou wel eerste keus zijn voor de ploeg van Thelin en Leon Bailey. Kiezen ze voor een vertrouwde Duitser of een risicovolle Nederlander? We gaan het zien. 

Mathias Vranckx

Jupiler Pro League \\ Bundesliga \\ Anderlecht \\ Ajax \\ Borussia Dortmund
 
 
Reacties.