Legt Anderlecht voor deze knaap nog meer op tafel dan voor Sanneh en Stanciu?

18 december 2018 15:20

In Roemenië lopen getalenteerde voetballers rond. Dat ondervond Anderlecht al deels met Stanciu. Al hing zijn afkoopsom van 10 miljoen euro als een zwaard van Damocles boven zijn hoofd en loste hij de verwachtingen niet in. Maar RSCA wil nu misschien wel weer fors investeren in een andere Roemeen.

Dennis Man is een revelatie in de Roemeense eerste klasse. De flankaanvaller scoorde vorig jaar in de competitie tien doelpunten en zit nu weeral aan zes treffers. DigiSport zegt dan ook dat de interesse voor de jonge twintiger groot is. Manchester United, Zenit Sint-Petersburg, AS Roma en Fenerbahçe zouden aan de trui van Man trekken. 

13 miljoen euro

Maar ook Anderlecht ziet wel iets in de 20-jarige. Al is er één groot struikelblok. "Er zijn contacten in Frankrijk en Engeland, maar de prijs is wel zeer hoog", stelt manager Proden. Steaua Boekarest zou al een bod van 13 miljoen euro geweigerd hebben. Proden is overigens geen onbekende voor paars-wit, want ze was ook betrokken bij de transfer van Nicolae Stanciu naar de Brusselaars. 

Indien Man echt zoveel zou moeten kosten, moeten Coucke en Verschueren meer dan waarschijnlijk afhaken aangezien ze mikken op een totaal transferbudget van rond de 15 miljoen euro. 

Europa League \\ Steaua Boekarest
 
 
 
Reacties.