? Hoe kan dit nu geen goal zijn? Heuse carambole met ex-Carolo in een hoofdrol

18 december 2018 09:54

Van de wedstrijd tussen Wingate & Finchley FC en Dulwich Hamlet liggen weinig voetbalfans wakker. Al was er toch één fase in het Engelse bekerduel die de 22 spelers op het veld en de toeschouwers nog lang zullen onthouden.

Afgelopen weekend was het tijd voor de eerste ronde van de FA Cup in Engeland. De twee onbekende teams Wingate & Finchley FC en Dulwich Hamlet namen het tegen elkaar op, met de eerste ploeg als winnaar (2-0). 

Al werd er na de match niet over de uitslag maar wel over één bewuste fase nagekaart. De thuisploeg (Wingate & Finchley) kreeg in een heuse carambole meerdere keren de kans om te scoren, maar keer op keer werd er gemist. 

De bezoekers van Dulwich Hamlet mochten daarvoor een oude bekende uit het Belgisch voetbal dankbaar zijn. Verdediger Ibrahim Kargbo, intussen 36 jaar oud en ex-Charleroi en RWDM, schoot zijn doelman enkele keren ten hulp op de doellijn. 

Zoon speelt bij Roeselare

Leuk weetje: de 18-jarige zoon van Ibrahim Kargbo heeft de Belgische nationaliteit en speelt momenteel voor SV Roeselare. 

Bart Ver Elst

Dulwich Hamlet
 
 
Reacties.