Nainggolan zal later geen trainer of analist worden: "Ik moét uitgaan om te kunnen ontspannen"

18 december 2018 09:03

Radja Nainggolan verliet afgelopen zomer AS Roma voor een avontuur bij Inter Milaan, maar de Nainggolan uit de Italiaanse hoofdstad kregen we dit seizoen nog niet te vaak te zien. Afgelopen weekend was de voormalige Rode Duivel er na een lichte blessure opnieuw bij in de 1-0 zege van zijn team.

Nainggolan scoorde al 3x voor Inter, maar op de échte Nainggolan is het voorlopig nog even wachten. In een interview met Undici blikt de middenvelder terug op zijn transfer. "Het is niet makkelijk voor mij om van club te veranderen, maar mijn ploegmaats hebben mij goed ontvangen", vertelt Nainggolan. 

"De coach wilde me er graag bij en ik heb een uitstekende relatie met Luciano Spalletti. Mijn hoofdstuk bij AS Roma was afgelopen toen ze me wilden verkopen. Het was erg pijnlijk hoe dat verhaal geëindigd is."

Uitgaan

Ook over het leven buiten voetbal kreeg Nainggolan vragen. "Ik ben erg geliefd door mijn manier van spelen. Ik geef me altijd volledig. Maar naast het veld wil ik me vooral amuseren. Ik zou het niet lang volhouden als ik altijd van het veld meteen naar huis zou gaan. Ik moét uitgaan om te kunnen ontspannen."

Nainggolan, die een terugkeer naar de Rode Duivels uitsluit, heeft ook al nagedacht over wat hij na zijn carrière wil doen. "Ik ga niets meer in het voetbal doen. Ik zal geen trainer worden en ook zeker geen analist, want ik zou te snel vijanden maken door mijn eerlijkheid en de dingen die ik zeg."

Serie A \\ Inter Milaan
 
 
 
Reacties.