? José Mourinho reageert voor het eerst 'min of meer' op ontslag Manchester United

19 december 2018 15:20

José Mourinho is al terug in Londen bij zijn gezin. Natuurlijk wordt hij ook daar door de pers niet met rust gelaten. Een Engels mediastation duwde hem een micro onder de neus wanneer hij een luchtje ging scheppen. Bekijk het filmpje hieronder!

Mourinho heeft een van zijn residenties in de Engelse hoofdstad Londen. Dit natuurlijk door zijn enorme Chelsea-verleden. Toen de Portugees vanmiddag een wandelingetje wou gaan maken, werd hij omstuwd door allerlei pers-instanties. 

The Special One was zoals we we hem kennen volledig zichzelf. "Can i come for a walk?", klonk het onder andere bij Sky Sports. Zoals verwacht wou de excentrieke coach dus niet veel kwijt over zijn ontslag. Al blijft het wel een hilarisch interview. 

Een paar uur later lost Mourinho nu al iets meer. "Waarom zou ik met de media of met de supporters mijn gevoelens delen. Het is voorbij", gaat de Portugees verder op zijn eerdere woorden. "Manchester United heeft een toekomst zonder mij en ik heb een toekomst zonder Manchester United."

"Ik hoop dat de media respecteert dat ik op deze manier reageer. Het leven gaat voort. Ik ga weer shoppen. Ik ga weer een wandeling doen en dat is het. Manchester United behoort tot het verleden", besluit Mourinho.  

Mathias Vranckx

Premier League \\ Manchester United
 
 
Reacties.