Maanden volledig uit beeld, maar dinsdagavond verdiende de grote transfer van AA Gent eindelijk zijn eerste minuten: "Het gaan niet vanzelf gaan"

19 december 2018 13:43

Het heeft maanden geduurd, maar Eric Smith heeft zijn eerste officiële minuten voor AA Gent gemaakt. De 21-jarige Zweedse middenvelder werd nochtans met grote trom binnengehaald als de nieuwe breker op het Buffalo-middenveld. Maar hij verdween helemaal uit beeld.

De laatste matchen zat hij onder Thorup al een paar keer op de bank, maar in de Beker mocht hij invallen tegen STVV. "Het gaat steeds beter en beter, nu hoop ik wel meer te kunnen spelen", zei hij dinsdagavond. "Toen ik aankwam, wist ik dat ik nog even geblesseerd zou zijn. Daarna moest ik geduldig zijn en in mezelf geloven."

"Ik wist dat het niet vanzelf zou komen. Ik moet gewoon presteren, elke training weer. Ik speel nu al enkele weken telkens de volledige match met de beloften en dat gaat goed. Hopelijk kan ik na de winterstop eens starten. Het was het ideale moment om eens in te vallen."

Johan Walckiers

Beker van België \\ KAA Gent \\ STVV
 
 
Reacties.