Schoofs steekt het niet onder stoelen of banken: "Hij is de beste transfer van KV Mechelen van afgelopen zomer"

19 december 2018 12:17

Het werd vorig seizoen al van hem verwacht, maar nu is Rob Schoofs echt de draaischijf geworden bij KV Mechelen. Vijftien wedstrijden op rij hebben de Kakkers al niet meer verloren. En dat is grotendeels aan dat beresterk middenveld te wijten. Schoofs knikt bevestigend...

Vorig seizoen waren de namen ook mooi, maar het klikte nooit. Of beter gezegd: ze kregen de kans niet om het te doen klikken. "Vorig seizoen was het de bedoeling dat Rits, El Messaoudi en ik samen een driehoek zouden vormen op het middenveld. Dat is er te weinig van gekomen door blessures en schorsingen", klinkt het in HLN.

"Jammer, want het zijn twee goeie spelers, hoor. Kijk maar naar hoe ze bezig zijn bij respectievelijk Club Brugge en Fortuna Sittard."

Maar nu heeft hij wel de juiste chemie gevonden. "Met Joachim Van Damme heb ik nu wel dé ideale speler naast mij. Hij recupereert veel ballen en is fysiek sterk. Zo kan ik me offensief meer uitleven en me profileren. Het heeft me ook verbaasd hoe goed hij kan voetballen. Volgens mij is Joachim de beste transfer van afgelopen zomer."

Johan Walckiers

Beker van België \\ KV Mechelen \\ KV Kortrijk
 
 
Reacties.