Yves Vanderhaeghe pareert kritiek na bekerdebacle: "Lag het daaraan? We verbreken collectief het record slaapwandelen"

20 december 2018 15:45

Yves Vanderhaeghe had vooraf aangekondigd dat de match in Mechelen de belangrijkste van 2018 nog was voor KV Kortrijk. Op het veld was daar echter weinig van te merken Achter de Kazerne.

Het begon al bij de opstelling van Yves Vanderhaeghe, die Bruzzese in doel posteerde en op het middenveld met De Sart én Van Der Bruggen twee erg belangrijke spelers op de bank liet plaatsnemen voor het duel tegen Mechelen.

Roteren wordt pas een probleem als de kwaliteit daarbij inboet en wat Charisis & co lieten zien? Daar werd de Kortrijkzaanse supporter niet vrolijk van. Dat uitgerekend Mboyo ("Een goedkope rode kaart, een beetje fel overdreven") én Charisis beiden twee keer geel pakten was koren op de molen.

Wandelvoetbal

Bij het tweede tegendoelpunt zag het middenveld, de verdediging én zelfs doelman Bruzzese er niet goed uit: "Lag het aan de keeper? Bruzzese haalt er nog twee-drie gemaakte doelpunten uit", reageerde Vanderhaeghe ferm.

"Neen, bij dat tegendoelpunt mag Schoofs er rustig doorheen wandelen. Dat was het wereldrecord slaapwandelen dat we daar verbroken hebben. Het lag aan het volledige team. We waren niet klaar, dat was alles. En dan ben je uitgeschakeld."

Aernout Van Lindt

Beker van België \\ KV Mechelen \\ KV Kortrijk
 
 
Reacties.