Voorzitter Steaua Boekarest komt met schokkende uitspraak: "Vrouwen zijn niet gemaakt om te voetballen, maar om mannen te behagen"

21 december 2018 12:30

Het vrouwenvoetbal heeft het al zo moeilijk en dan wordt het door bepaalde figuren ook nog eens volledig de grond in geboord. De voorzitter van Steaua Boekarest laat verstaan dat vrouwen eigenlijk maar één functie hebben.

Bij Het Nieuwsblad lezen we dat Becali al een serieus verleden van onvriendelijke uitspraken heeft. Zo heeft hij het naast vrouwen niet echt op Afrikanen en homoseksuelen. Die eerste groep vergeleek hij al met apen en de homo's zou hij opsluiten in een getto. 

Queen

Het gaat zelfs zo ver dat de politicus/zakenman een speler die homo was bij zijn Roemeense club niet wilde aantrekken en dat hij muziek van Queen weigerde af te spelen in het stadion van Steaua Boekarest. Natuurlijk omdat de legendarische zanger ook op homo's viel. 

Nu heeft hij zijn volgende slachtoffers gevonden: de vrouwen. "Vrouwen zijn niet gemaakt om te voetballen, maar om mannen te behagen. Ik stop meteen met voetbalactiviteiten mocht de UEFA mij dwingen om een damesploeg op te richten. Je kan geen dingen doen die God niet wil, vrouwenvoetbal is de wil van Satan", vindt Becali. 

Populair maakt de 60-jarige Roemeen er zich natuurlijk niet mee. Wij zijn vooral benieuwd hoe lang hij hier nog ongestraft mee kan doorgaan. 

Europa League \\ Steaua Boekarest
 
 
 
Reacties.