Jordan Lukaku viel nog maar vier keer in bij Lazio, deze club biedt hem een uitweg

21 december 2018 19:29

Het gaat de broertjes Lukaku eind 2018 niet echt voor de wind. Romelu heeft het moeilijk bij Manchester United en jongere broer Jordan speelde nog maar erg weinig bij Lazio Roma. Al is er wel interesse voor de linksachter.

Zo zou Genoa volgens Il Secolo XIX de jongste Lukaku op een lijst met mogelijke inkomende transfers gezet hebben. De voormalig Oostende-verdediger zal dan wel tegen de degradatie moeten gaan voetballen, want Genoa staat met zestien punten momenteel ook zestiende in de Serie A. De Romeinen staan daarentegen knap vijfde. 

Chievo en Frosinone doen het dan wel dramatisch slecht met 4 en 8 punten, maar het kan snel keren. We weten ook dat Jordan een trotse jongen is en steeds op het hoogst mogelijke mikt. Al moet hij ook aan zijn toekomst en dus zijn speelkansen denken. 

De Lazio-verdediger heeft overigens nog concurrentie van Antonio Barreca (AS Monaco), Achraf Lazaar (Newcastle United) en Leonardo Spinazzola (Juventus). Een hapklare brok wordt de overgang sowieso niet voor de zevenmalig international. 

Mathias Vranckx

Serie A \\ Lazio \\ Cagliari
 
 
Reacties.