Echt genieten was STVV - Kortrijk niet, maar spelers én trainers zagen overal positieve punten

22 december 2018 23:30

De organisatie stond op punt in STVV - KV Kortrijk, maar aanvallend bleven beide ploegen onmondig en misten ze de kansen. Toch waren ze na de wedstrijd bij beide teams allerminst ontevreden. "Al had het ook meer kunnen, misschien wel moeten zijn."

De thuisploeg had misschien wel de beste kansen, maar maakte die niet af: "Voetballend gezien was het al veel beter dan de vorige matchen, maar we werken onze kansen niet af", aldus Steven De Petter na de wedstrijd.

"Natuurlijk hadden we deze match graag gewonnen, maar ik zou de match van vandaag niet aan onze mindere periode koppelen. De organisatie stond op punt en we kwamen met bijwijlen goed voetbal van achteruit."

STVV had thuis nog niet verloren, dus dit is een mooi puntje

Dat vond ook Casper De Norre: "We hebben wel wat kansen gehad, maar ze jammer genoeg niet kunnen afmaken. We stonden goed in blok en kwamen er goed uit soms. Of er vermoeidheid in de benen zat? Het was onze derde match kort na elkaar, maar we zijn er vol voor gegaan."

De bezoekers? Ook die waren tevreden: "STVV is een ploeg die voor play-off 1 speelt en nog niet had verloren thuis. Dan is dit een mooi puntje", besefte Larry Azouni. Daarin werd hij ook bijgetreden door zijn coach Yves Vanderhaeghe. Ook Thomas Kaminski was al bij al tevreden: "Maar voor hetzelfde geld ga je hier met de drie punten naar huis, en dan is het een heel ander verhaal."

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ STVV \\ KV Kortrijk
 
 
Reacties.