Doelpunten bij de vleet en bijzondere plannen voor de feestdagen: het gaat Igor de Camargo voor de wind

22 december 2018 20:34

Wat een sterk jaareinde beleeft Igor de Camargo bij KV Mechelen. Zijn neus voor doelpunten is de spits nog lang niet kwijt. Bovendien blijft de ploeg de overwinningen aan mekaar rijgen. Ook de feestdagen beloven voor de voormalig Rode Duivel iets speciaal te worden.

Zowel bij het Cypriotische Apoel als bij KV Mechelen heeft Igor de Camargo de netten meermaals laten trillen in 2018. "Dat is mooi. Als het collectief goed draait, komen de individuele kwaliteiten ook naar boven. Zolang we ons doel maar bereiken. Ik ben naar hier gekomen om KV Mechelen naar eerste klasse te brengen. Als we de drie punten pakken, ben ik ook blij met doelpunten van collega's."

Geen decompressie

In de laatste wedstrijd van het jaar speelde KV met zijn tegenstander een spelletje van kat en muis. "We zagen een heel zwak Tubeke en een heel sterk Mechelen. Wij wilden meer en hebben meer kwaliteit. Het was zaak om deze wedstrijd serieus te nemen. Decompressie na onze bekermatch was er helemaal niet."

De feestdagen komen er nu aan en die zal de Camargo zeker niet op zijn eentje doorbrengen. "Ik blijf hier in België vieren. Mijn familie is overgekomen uit Brazilië. Iedereen is hier. In de vakantieperiodes zie ik hen wel. Als ik kan, probeer ik ook naar Brazilië te vliegen voor een paar dagen."

Kevin Vanbuggenhout

2e klasse \\ Tubeke \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.