? Jürgen Klopp heeft een duidelijke voorkeur als het op Lionel Messi of Cristiano Ronaldo aankomt

22 december 2018 13:00

Jürgen Klopp laat nog maar eens van zich horen met een schaamteloze quote. Op een diner van de LFC Foundation doet hij uit de doeken van wie hij klamme handjes kreeg en wie de eer had om mee op de enige selfie op zijn smartphone te staan.

Liverpool won gisteren nog maar eens met 0-2 op Wolverhampton en blijft zo de ongeslagen leider in de Premier League. Het leven is goed voor Jürgen Klopp en de zijnen. LFC TV lost nu ook beelden van een galadiner van The Reds voor het goede doel. 

Daarin zien we een geïnterviewde Duitser genaamd Klopp. De vraag van de moderator horen we niet, maar de ex-Dortmundtrainer vertelt een anekdote over zijn grote voorbeeld. Blijkbaar ontmoette de Liverpool-coach Pelé al eens op het WK voetbal in Duitsland in 2006. "Toen had ik echt klamme handjes."

Selfie

Maar dé uitspraak van de avond moet dan nog komen. Klopp biecht op dat hij eigenlijk maar één selfie in de galerij van zijn smartphone heeft staan. "Dat is er een met Messi", zegt de extravagante man. "Cristiano was toen ook in dezelfde kamer, maar ..." En dan stokt het plots. Klopp stopt met praten waarop heel de zaal in giechelen uitbarst. Hij heeft dus duidelijk zijn voorkeur. 

Mathias Vranckx

Premier League \\ Serie A \\ La Liga \\ Liverpool FC \\ Juventus \\ Barcelona
 
 
Reacties.