Gemengde gevoelens na #ZWACHA: "Op training gingen ze ook vlotjes binnen op die manier" vs "We verdienden niet te winnen, Essevee hoort niet zo laag te staan in stand"

23 december 2018 23:02

Zulte Waregem haalde nog eens als vanouds uit tegen Charleroi. Met dank aan een bijzonder scherpe Hamdi Harbaoui, die twee keer scoorde.

Zijn eerste doelpunt was erg knap te noemen, met een bal achter het steunbeen: "Ja, op training gingen die er ook goed in. Ook met links ja, ook al is dat niet mijn beste voet", kon er een brede glimlach af bij Hamdi Harbaoui achteraf.

"We stonden onder druk om achterin weg te komen, dus deze overwinning doet heel veel deugd. Het wordt nog een lang seizoen, dus we moeten allemaal geconcentreerd blijven en alles geven. Als we voor elkaar werken en blijven werken, dan kunnen we hieruit raken."

Essevee hoort niet zo laag te staan

Félice Mazzu van zijn kant was kritisch op de prestatie van zijn team: "We hebben niet goed verdedigd en hebben zo teveel ruimte en kansen weggegeven. Het had anders kunnen lopen, want we kregen zelf ook kansjes."

"Maar deze zege voor Essevee is verdiend te noemen. Ze waren gretiger en toonden meer drive, meer impact. Ze verdienen niet om zo laag te staan in de stand", aldus de coach.

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ Charleroi \\ Zulte Waregem
 
 
Reacties.