Jules Van Cleemput heeft wel wat op zijn verlanglijstje staan

24 december 2018 08:01

Jules Van Cleemput breidde een mooi vervolg aan de bekerzege tegen KV Kortrijk door zelf een sterke match te spelen - zeker op aanvallend vlak - en met de ploeg een nieuwe zege op zak te steken tegen Tubeke. Hoewel hij daar niet echt nood aan leek te hebben, is het nu tijd om te ontspannen.

Het is voor Jules Van Cleemput en KV Mechelen een bewogen jaar geweest. De riem kan er nu eventjes af. Vooral op sportief vlak zijn er hoge verwachtingen voor 2019. De rechtsachter blikte bij Voetbalkrant terug op 2018 en keek ook al even vooruit naar het volgende jaar.

Jules, wat was het mooiste moment van 2018?

"Ik kan er niet echt één moment uithalen. Alhoewel, hier thuis periodekampioen spelen tegen Union. Dat is toch een moment dat ik niet snel zal vergeten."

Wie is er favoriet voor de titel?

"Wij worden als favoriet beschouwd. Zelf zie ik dat zo niet. Dat is geen garantie op overwinningen. Het is niet vanzelfsprekend om kampioen te spelen. Elke wedstrijd moet je weer klaar staan."

Wat wil je onder de kerstboom?

"Er is niet echt iets speciaal dat er voor mij onder de kerstboom moet liggen. Ik wil enkel een goede gezondheid. Ik ga kerst doorbrengen met mijn familie. Voorts ga ik ook nog voor een paar dagen weg."

Wat mogen we je wensen voor 2019?

"Het kampioenschap. En misschien ook nog de beker."

Kevin Vanbuggenhout

2e klasse \\ Tubeke \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.