Tottenham-coach neemt het woord 'titel' voorzichtig in de mond, Spurs-speler krijgt applaus van Everton-fans

24 december 2018 08:39

Tottenham haalde zwaar uit op het veld van Everton en deed gouden zaakjes in het klassement door het puntenverlies van Manchester City en Chelsea. De Spurs bekleden momenteel de derde plek.

Met nog één wedstrijd te gaan in de heenronde van de Premier League staat Tottenham derde met zes punten achterstand op leider Liverpool en twee op Manchester City. De kloof met Chelsea en Arsenal, die gedeeld vierde staan, bedraagt vijf punten.

Tottenham maakte indruk in de 2-6 zege op het veld van Everton en coach Pochettino werd door ‘The Guardian’ gevraagd naar de titelambities. “Als we zoals vandaag spelen en we zijn consistent, dan zouden we misschien een titelkandidaat kunnen zijn.”

“We zijn nog in vier competities actief en ik denk dat we vandaag mensen verrast hebben door zo fris te spelen, terwijl we het woensdag nog opnamen tegen Arsenal in de League Cup.”

Een van de uitblinkers van de namiddag was Son Heung-min. De Zuid-Koreaan scoorde twee keer en kreeg volgens de Britse krant zelfs een applaus van de thuisfans die hun team met 2-6 ten onder zagen gaan.

{INSERT_RANKING}

Premier League \\ Tottenham \\ Everton
 
 
 
Reacties.