"Eden Hazard is de meest beslissende speler na Lionel Messi en Cristiano Ronaldo"

25 december 2018 17:30

Eden Hazard verzilverde zijn beresterke seizoen met de prijs van 'Sportman van het jaar 2018'. Volgens zijn coach Roberto Martinez is dit niet meer dan terecht. De Spaanse oefenmeester plaatst zijn kapitein net onder de twee beste spelers van de planeet.

Eden Hazard is ongetwijfeld aan zijn beste seizoen ooit bezig. Hij was dé uitblinker van de Rode Duivels op het afgelopen WK in Rusland, en trekt die vormcurve gewoon door bij Chelsea dit seizoen waar hij al goed was voor acht doelpunten en negen assists in de Premier League. Verbreekt hij dit seizoen alle records?

Meest beslissend

Roberto Martinez prijst zijn pupil dan ook de hemel in in een interview met The Times: "Op internationaal niveau heb ik maar één speler gezien die constant op topniveau speelt. Als je Ronaldo en Messi buiten beschouwing laat, denk ik niet dat je een andere speler kunt vinden die zo beslissend is."

"Eden heeft met Lille kampioen gespeeld, een ploeg die eigenlijk het recht niet had het kampioenschap te winnen. Hij heeft met Chelsea kampioen geworden in twee verschillende projecten."

"Hij was de leider van de natie tijdens de wereldbeker waarin we de bronzen medaille veroverd hebben. De regelmaat is er, hij is momenteel in de beste periode van zijn carrière", besluit de oud-coach van Everton de lofzang over Hazard. 

Premier League \\ Chelsea \\ Watford
 
 
 
Reacties.