Van Crombrugge sluit 2018 af met clean sheet en winst - nu de transfer in 2019? Doelman onthult zijn plannen

26 december 2018 17:25

Eupen kan Nieuwjaar zowaar vieren zonder een greintje degradatiezorgen. De Panda's sloten het jaar winnend af en doelman Hendrik Van Crombrugge hield weer een clean sheet. Zijn laatste wapenfeit voor Eupen of toch nog even wachten?

"Het is geen geheim dat ik aan een nieuwe uitdaging toe ben", gaf doelman Hendrik Van Crombrugge na afloop toe in de Brugse catacomben. "Maar ik ben niet van plan om deze winter al te verhuizen. De club weet dat ik pas in de zomer zou willen vertrekken."

Die transfer is voor de zomer - Hendrik Van Crombrugge

"Ik moet sowieso ook mijn opties nog bekijken. Voorlopig is nog geen enkele Belgische club concreet, dus misschien ga ik ook nog moeten kijken wat er mogelijk is in het buitenland."

Het ziet er dus naar uit dat de redding met Eupen nu nog zijn grootste prioriteit is. "Tijdens het seizoen blijf ik me op het sportieve concentreren. Het is ook aangenaam voetballen nu: elf punten voor op de laatste met zes clean sheets. Dan speelt een transfer iets minder in het hoofd."

"Maar hoe dan ook gaat er in de zomer iets nieuws komen en daar is mijn makelaar al mee bezig", aldus Hendrik Van Crombrugge.

Yannick Lambrecht

Jupiler Pro League \\ Cercle Brugge \\ Eupen
 
 
Reacties.