Borussia Dortmund wil in actie schieten voor Rode Duivel en het is niet Thorgan Hazard

26 december 2018 11:33

Borussia Dortmund gaat 2019 in als leider van de Bundesliga en zou dat willen blijven tot het einde van dit seizoen. Om die ambitie waar te maken denken de Borussen niet aan één, maar twee Rode Duivels om hun kern te versterken.

Krijgt Axel Witsel binnenkort het gezelschap van twee nieuwe Rode Duivels bij Borussia Dortmund? De naam van Thorgan Hazard werd al meermaals gelinkt aan de geel-zwarte club uit het Ruhrgebied en ook de supporters en Witsel zelf zien zijn komst wel zitten.

Maar Dortmund toont interesse voor nog een Rode Duivel: Hans Vanaken. Dat is op zich niet nieuw, maar nu willen de Borussen deze winter in actie schieten op de transfermarkt. Volgens enkele Duitse media bereiden ze een bod voor van 18 miljoen euro. Zou Club Brugge zwichten voor zo'n grote som?

Vanaken speelde vorig jaar grotendeels in de schaduw van Gouden Schoen Ruud Vormer, maar nu is het de Limburger die in de schijnwerpers loopt met indrukwekkende statistieken. De voormalige speler van Lokeren en Lommel zit al aan 10 doelpunten en 14 assists.

Hermès Van Damme

Jupiler Pro League \\ Bundesliga \\ Club Brugge \\ Borussia Dortmund
 
 
Reacties.