Gaat "legende" Hazard nooit meer naar Real Madrid? Niet als je zijn clubambities mag geloven

27 december 2018 11:17

Eden Hazard heeft in een interview op de clubwebsite gezegd dat hij een clublegende wil worden zoals Drogba, Lampard en Terry. Maar om dezelfde status als dat drietal te bereiken zal hij wel nog even bij de Londense club moeten blijven.

Eden Hazard bereikte een mijlpaal bij Chelsea door er meer dan honderd goals te scoren. Tegen Watford legde hij nummer 100 en 101 in het mandje en daarover werd hij geïnterviewd door zijn club. “Het betekent veel voor me”, zei de kapitein van de Rode Duivels. “Zeker omdat we wonnen.”

“101 goals bij deze club is iets ongelooflijks en iets dat ik nooit zal vergeten. Nu willen de fans, de technische staf en de spelers dat ik nog meer ga scoren. Ik wil dat ook. En ik wil een legende worden voor deze club zoals Frank Lampard, John Terry en Didier Drogba.”

Maar verklapt Hazard zo niet veel over zijn toekomst. Lampard en Terry speelden bijna heel hun carrière voor de Londense club en pakten verschillende titels en zelfs de Champions League. Als Hazard dat wil bereiken zal hij dus nog enkele seizoenen voor ‘The Blues’ moeten spelen.

Een transfer naar pakweg Real Madrid en een clublegende worden bij Chelsea passen simpelweg niet samen. Toch zullen de geruchten er niet op achteruitgaan deze wintermercato, al blijft het wel een opvallende uitspraak van Hazard.

Premier League \\ Chelsea \\ Watford
 
 
 
Reacties.