LOKCLU

27 december 2018 11:00

Op de laatste Belgische voetbaldag van het jaar kijken Lokeren en Club Brugge elkaar in de ogen. Wordt het net zo spannend als in de heenwedstrijd of trekken ze allebei de lijn van vorig weekend door? Dat volgt u hier live vanaf 18u!

Het verschil kan bijna niet groter zijn. Club Brugge domineerde revelatie Antwerp op alle vlakken en won bijna met forfaitcijfers, terwijl Lokeren verloor bij rivaal Beveren en terug naar de laatste plaats zakte.

Maar laat ons tegelijkertijd niet vergeten wat er in de heenmatch gebeurd is. Lokeren kwam toen terecht op voorsprong en Club kon uiteindelijk pas de comeback volmaken via een penalty van Vossen in de 98ste minuut. De kampioen moet zich dus zeker nog niet automatisch gewonnen rekenen.

Selectienieuws

Voor de thuisploeg komen Overmeire en Cevallos weer in de kern na hun schorsing, Skulason is de enige van de geblesseerden die weer fit is. De 17-jarige Symons mag na zijn profdebuut van vorige week mogelijk op een nieuwe kans hopen.

Ook Club Brugge ziet met Vormer en Denswil twee cruciale spelers terugkeren uit schorsing. De opvallendste afwezige is Amrabat, die niet tijdig fit geraakt. Verder worden er geen flankspelers meer gerecupereerd uit de ziekenboeg, maar dat is dankzij Dennis en Mata geen groot probleem voor Leko.

Wie wint er volgens jullie? Bij BETFIRST krijg je bij een deposit van vijftig euro een bonus tussn honderd en hondervijftig euro!

Yannick Lambrecht

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ Sporting Lokeren
 
 
Reacties.