PSG-coach Tuchel moet 'persona non grata' uit kleedkamer weren


Foto: © photonews 29 december 2018 07:30

Gezellige boel daar bij Paris Saint-Germain. Ondanks dat de Parijzenaars in de Ligue 1 riant op kop staan, is niet alles peis en vree. Voor Adrien Rabiot in het bijzonder lijkt het over en uit. De speler mag zelfs de kleedkamers van de club niet meer binnen. Toch wel opmerkelijke toestanden dus.

De moeder van Rabiot had eerder al laten weten dat haar zoon deze winter zeker en vast zou vertrekken bij PSG. Trainer Tuchel liet dan weer weten dat er geen breuk was tussen hem en de Fransman. Alhoewel deze tegen Nantes nochtans niet op het wedstrijdblad stond.

Naar die wedstrijd gaan kijken, zal de middenvelder niet met veel zin gedaan hebben. Het is nochtans het enige wat hij nog mag doen: wedstrijden bijwonen vanuit de tribunes. Paris United meldt dat Rabiot niet meer welkom is in de kleedkamers.

Uithaal van Henrique

Het lijkt erop dat vooral voorzitter Al Khelaïfi en sportief directeur Antero Henrique het niet meer begrepen hebben op Rabiot. Henrique liet zich onlangs bij Yahoo nog negatief uit over de voetballer die zich nu echt wel naar de uitweg lijkt te begeven.

Ligue 1 \\ PSG
 
 
 
Reacties.