Ajax-directeur geeft toe: "Vertonghen en Alderweireld? Er is als contact geweest"

29 december 2018 20:59

Rode Duivels Jan Vertonghen en Toby Alderweireld maakten jaren geleden het mooie weer bij Ajax en volgens Marc Overmars, Directeur Spelerszaken bij de Nederlandse club, is een terugkeer van beide spelers niet uitgesloten.

Jan Vertonghen speelde in de jeugd van Ajax, groeide door tot het eerste elftal en vertrok in 2012 door de grote poort naar Tottenham. Toby Alderweireld speelde ook voor de Amsterdamse jeugd en belandde via de eerste ploeg van Ajax, Atlético Madrid en Southampton ook bij de Spurs.

Daar liggen ze nog tot de zomer van 2020 onder contract en dan kunnen ze op zoek naar een nieuwe club. En dat zou wel eens oude liefde Ajax kunnen zijn. Dat heeft directeur Marc Overmars alvast laten verstaan in een interview met Ajax TV.

"Of we contact met ze hebben? Dat gebeurt, ja. Maar er is nog niets toegezegd”, geeft Overmars toe.

Maar Overmars voegt er ook aan toe dat hij de spelers alleen maar moet hebben als ze een meerwaarde kunnen zijn op het veld. "Ik lees altijd: Alderweireld wil terug, Vertonghen wil terug. Maar dan heb ik wel graag dat ze dat doen wanneer ze nog fit en hongerig naar succes zijn."

Premier League \\ Nederlandse Eredivisie \\ Ajax \\ Tottenham \\ Wolverhampton
 
 
 
Reacties.