? Cristiano Ronaldo leidt de weg voor Juve, héérlijke late gelijkmaker van Sampdoria gaat niet door na VAR-ingreep

29 december 2018 14:32

Ook op de laatste speeldag van het jaar was Juventus niet te kloppen. Sampdoria deed nochtans een heel verdienstelijke poging, maar Cristiano Ronaldo en de VAR lagen in de weg. Het werd 2-1.

Cristiano Ronaldo kroonde zich nog eens tot matchwinnaar. Al na twee minuten en iets na het uur vond hij de weg naar de netten, de derde voor zijn hattrick spatte nog op het doelkader. Aan de overkant scoorde Quagliarella vanop de stip al voor negende (!) match op rij.

Het stond dus 2-1 en in de 92ste minuut schilderde Saponara de gelijkmaker nog heerlijk binnen, maar... De scheidsrechter ging naar de beelden en keurde het doelpunt toch nog af voor buitenspel.

Juve blijft dus de ongeslagen leider, de voorzitter van Samp zal zich geen Nainggolan-kapsel moeten aanmeten. (lees er hier meer over)