Sterke man Dieter Penninckx geeft update over KV Mechelen in operatie 'Propere Handen'

29 december 2018 17:20

KV Mechelen heeft veel om naar uit te kijken in 2019: een tweede periodetitel, de promotie, een bekerstunt... Maar ondertussen blijft die operatie 'Propere Handen' toch als het zwaard van Damocles boven de club hangen. Sterke man Dieter Penninckx geeft de laatste update van het jaar.

Het onderzoek blijft achter de schermen lopen. "Ik verwacht dat het gerecht snel verdergaat met de verhoren. We kijken de kat uit de boom, want het blijft afwachten of de Geschillencommissie van de Belgische voetbalbond in actie zal schieten", zegt Dieter Penninckx in Gazet van Antwerpen.

"Onze visie blijft dat de club an sich geen schuld treft. KV Mechelen is op dit ogenblik ook niet in staat van beschuldiging gesteld. We gaan die zaak met vertrouwen en 30.000 propere handen tegemoet."

'Our greatest glory is not in never falling, but in rising every time we fall'

Hoe dan ook belooft 2019 nog erg spannend te worden Achter De Kazerne. "Tot maart moet de focus enkel en alleen op de titelstrijd liggen. Nadien is het wachten tot er een uitspraak komt. Het worden nog emotionele maanden, maar we slaan ons er wel doorheen. Er staat niet voor niets op een van onze stadionmuren: 'Our greatest glory is not in never falling, but in rising every time we fall'", aldus Penninckx.

Yannick Lambrecht

2e klasse \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.