Het bezoekje aan Liverpool-Arsenal levert Ronald Koeman heel wat kwade reacties op

30 december 2018 20:36

Nederlands bondscoach Ronald Koeman was aanwezig tijdens de competitiematch tussen Liverpool en Arsenal. Hij postte er een foto van op Instagram en dat werd hem door de fans van Everton, zijn vorige werkgever, niet in dank afgenomen.

Bij Liverpool spelen met Virgil Van Dijk en Georgino Wijnaldum twee Nederlanders bij Liverpool die ook deel uitmaken van de nationale ploeg. Tot daar valt het bezoekje van Nederlands bondscoach Ronald Koeman aan Anfield nog te verantwoorden.

Koeman was in het gezelschap van zijn twee zoons en daarvan postte hij een foto op Instagram. Samen zagen ze hoe Liverpool tegenstander Arsenal in de vernieling speelde. “Geweldige wedstrijd om bij te wonen met mijn zonen op Anfield. Trots op de prestaties van Van Dijk en Winaldum.” Ook daar kan niemand moeilijk over doen.

Maar dan schreef hij iets bij zijn foto waar de fans van Everton, de ploeg waar hij een dik jaar aan de slag was, niet mee konden lachen. “Wat een drive en kwaliteit bij Liverpool.” De reacties van de Everton-supporters zijn er dan ook eenvoudig uit te filteren:

“Rat.”

“Je hebt onze club verpest.”

“In de stad Liverpool ben je alleen nog maar welkom in het rode deel.”

Premier League \\ Liverpool FC \\ Arsenal \\ Everton
 
 
 
Reacties.