? Het Solskjaer-effect: Manchester United swingt in slotmatch van 2018, Lukaku scoort (vanuit buitenspel) twee minuten na comeback

30 december 2018 19:26

José wie? Sinds het ontslag van Mourinho en de intrede van Ole Gunnar Solskjaer lijkt Manchester United wel een totaal andere ploeg. In de allerlaatste match van het jaar ging Bournemouth over de knie met een duidelijke 4-1. Zelfs Romelu Lukaku kon weer scoren.

Op geen enkel moment maakte Bournemouth een schijn van kans op Old Trafford. Halverwege hadden een herboren Pogba (2x) en Rashford de match al doodgedaan.

Dan moest Romelu Lukaku zijn comeback nog maken. Na twee gemiste matchen viel hij in en amper twee minuten later had hij zijn goaltje al beet. Weliswaar vanuit overduidelijk buitenspel, maar de lijnrechter had het niet gezien en een VAR hebben ze nog niet in Engeland. (bekijk zijn goal hieronder)

De enige smet op de topmatch was een domme rode kaart voor Bailly, maar dat kon de feestvreugde niet dempen. Manchester United pakt een perfecte 9 op 9 onder Solskjaer en lijkt weer klaar om de achtervolging in te zetten.

De laatste speeldag van 2018 in de Premier League:

{INSERT_MATCHDAY}

{INSERT_RANKING}

Yannick Lambrecht

Premier League \\ Manchester United \\ Bournemouth \\ Molde FK
 
 
Reacties.