'Operatie Propere Handen' als reddingsboei voor Lokeren? "Er gaan misschien nog hele rare dingen gebeuren", ook Martinez spreekt over schandaal

30 december 2018 16:41

Sportief gaat het Sporting Lokeren allerminst voor de wind. De rode lantaarn lijkt maar niet weg te raken van de laatste plaats en moet dus vrezen voor degradatie. Of toch niet? "Er gaat nog veel gebeuren."

Zich sportief redden? Dat zal moeilijk worden voor Sporting Lokeren, dat met 14 punten laatste staat in de stand en nog negen speeldagen heeft.

"Maar er gaan misschien nog hele rare dingen gebeuren", liet Denis Van Wijk zich ontvallen in de studio's van Play Sports. "Misschien is dat iets waar ze zich kunnen op gaan richten." Een verwijzing naar Operatie Propere Handen, waarbij onder meer Waasland-Beveren nog in nauwe schoentjes zou kunnen komen.

Een voor en na het voetbalschandaal

En dus is het ook afwachten welk standpunt de KBVB zal nemen in de zaak. Ondertussen zijn ze daar alvast begonnen een en ander uit te spitten. "Het is het moment om te moderniseren", vindt Roberto Martinez in Het Nieuwsblad. "Ik was verrast door de matchfixing, het is heel kwalijk. Idem voor de financiële malversaties."

"Ik hoop dat er een voor en na het voetbalschandaal zal zijn. Het is goed dat duidelijk gemaakt wordt dat dit niet kan."

Jupiler Pro League \\ 1e klasse B \\ Sporting Lokeren \\ KV Mechelen \\ België \\ Waasland-Beveren
 
 
 
Reacties.