? Tottenham peuzelt Cardiff op, topschutter Kane opent zijn rekening in 2019 al na twee minuten

01 januari 2019 20:25

Leicester City, Arsenal en last but not least Tottenham hebben de eerste dag van 2019 winnend afgesloten. De Spurs hadden Cardiff binnen het halfuur al opgepeuzeld: 0-3.

Amper 2'20" duurde het voor Harry Kane zijn eerste van het jaar kon scoren. Dat kwam trouwens met aardige records: hij is de enige speler ooit die vijf keer scoorde op Nieuwjaarsdag én met de goal tegen de promovendus heeft hij al gescoord tegen alle 28 ploegen die hij al tegenkwam in de Premier League.

In de 12de minuut mocht Eriksen de score verdubbelen, in de 26ste minuut legde Son de eindscore al vast. Tottenham bleef de wedstrijd domineren en kwam nooit meer in de problemen. Eindstand: 0-3.