Ferm bommetje op de Freethiel? 'Prijzenkast mogelijk leeghalen'

01 januari 2019 11:19

Donkere wolken pakten zich in 2018 samen boven het Belgische voetbal door 'Operatie Propere Handen', ook op de Freethiel. Daar moeten ze mogelijk nog met een ander probleem afrekenen.

Yellow Blue SK Beveren uit derde provinciale heeft namelijk zo goed als zeker stamnummer 2300 van het roemrijke SK Beveren te pakken.

"We hebben veel stappen gezet en enorm hard gewerkt om vanaf 2019 een veelbelovende toekomst tegemoet te zien. De nodige stappen werden intussen gezet en afgerond om de slagzin traditie-trots-toekomst in 2019 in al haar glorie te laten weerklinken", aldus de derdeprovincialer.

Prijzenkast leegmaken?

De hele procedure zou volgens TV Oost nog niet zijn afgerond, maar wel in een beslissende plooi komen te liggen. En dat zou slecht nieuws kunnen zijn voor fusieclub Waasland-Beveren. 

Die zouden mogelijk niet meer mogen verhuizen naar het roemrijke verleden van SK Beveren, meent de zender. En de prijzenkast die op de Freethiel staat? Die zou kunnen leeggemaakt moeten worden. Interim-voorzitter Van Remoortel van Waasland-Beveren wilde niet reageren.

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ SK Beveren
 
 
Reacties.