? U heeft gekozen: dit is jouw ultieme voetbalmoment van 2018!


Foto: © photonews 03 januari 2019 16:19

2018 zit er inmiddels helemaal op en we zijn opnieuw klaar voor de arbeid anno 2019. We blikken graag met jullie nog eens terug op dé momenten van 2018 én stelden u voor de keuze. En u koos massaal!

We gaven jullie de mogelijkheid tussen heel wat leuke (en minder leuke) momenten die het voetbal in 2018 sierden en stelden u vervolgens voor de keuze. 

Het WK voetbal werd eens te meer dé grote overwinnaar in onze poll. Zowel het goud als het zilver kwamen vanuit Rusland.

De wedstrijd tegen Brazilië was erg populair met 19% van de stemmen, inclusief de helse sfeer op pakweg Werchter - waar niemand nog naar de optredens keek en enkel bezig was met Courtois & co. 

En toch: de goal van Nacer Chadli in dé comeback van het jaar tegen Japan was nog populairder, met maar liefst 35% van de stemmen. Het podium werd overigens jammer genoeg vervolledigd door Operatie Propere Handen, waar we vermoedelijk in 2019 ook nog wel een en ander zullen van horen. 

Jupiler Pro League \\ Premier League \\ Beker van België \\ Anderlecht \\ Club Brugge \\ KRC Genk \\ Liverpool FC \\ Union SG \\ KV Mechelen \\ KV Kortrijk \\ België \\ Waasland-Beveren
 
 
 
Reacties.