Sarri was totaal niet op de hoogte van de transfer van Pulisic

03 januari 2019 10:43

Na het doelpuntloze gelijkspel tegen Southampton kreeg Chelsea-coach Maurizio Sarri veel vragen die niets met de wedstrijd te maken hadden, zoals over de transfer van Pulisic. Op woensdag wist hij dat de speler van Chelsea was, maar de dag voordien wist hij van niets.

De overgang van Christian Pulisic van Borussia Dortmund naar Chelsea hing al een tijdje in de lucht, maar woensdag werd het officieel. Dat werd het nieuws van de dag voor de Londense club, ook al werd er ook met 0-0 tegen Southampton gelijkgespeeld.

Na de match gingen veel vragen dan ook over de wintertransfer. Maar daar wist Sarri tot op de dag van de deal zelf niets van. “Een maand geleden vroeg de clubleiding me wat ik van de speler vond. Mijn mening over hem was positief”, aldus de Italiaanse coach. “Nu weet ik dat de transfer rond is, maar dinsdag wist ik er nog niets vanaf.”

Maar daar maalt Sarri niet om. “Ik beslis niet over de transfers. Wel over de wedstrijden, maar over transfers kan ik alleen maar mijn mening geven.”

Premier League \\ Chelsea \\ Borussia Dortmund
 
 
 
Reacties.