? Ken je ploegmaats: Mendy feliciteert Agüero na cruciale goal voor Man City, maar vergeet één belangrijk detail - én wordt achtervolgd door stewards

04 januari 2019 12:31

Manchester City heeft Liverpool de eerste nederlaag van het seizoen aangesmeerd (2-1) en dat was voor een groot deel te danken aan de openingsgoal van Sergio Agüero. De felicitaties van ploegmakker Benjamin Mendy achteraf waren... Opvallend.

Meteen na de zege vloog de geblesseerde Mendy op het veld en dan begon het: de stewards zagen hem aan voor 'pitch invader'. Toen ze doorhadden dat hem om één van de spelers ging, liepen ze doodleuk door alsof er niets gebeurd was. Vanzelfsprekend leidde dat tot hilarische beelden: 

"Mendy - die net als Batshuayi een reputatie heeft als twitterheld - postte onderstaande foto van hem en de doelpuntenmaker met het bijschrift: "Ik hou meer van jou dan je vrouw!"

Eén belangrijk detail waar de Fransman niet aan gedacht heeft: Agüero heeft geen vrouw meer. Enkele jaren geleden is hij gescheiden van Giannina Maradona (de dochter van Diego Maradona). "Dat verklaart zijn gezicht", kon Mendy ermee lachen toen iemand hem daar attent op maken.

Ook Agüero zelf nam het sportief op: "Ik hou ook van jou, makker!"

Premier League \\ Liverpool FC \\ Manchester City
 
 
 
Reacties.