87-jarige Roger Lambrecht gaat zelfs mee op winterstage én heeft duidelijke boodschap voor Lokeren-fans

04 januari 2019 21:00

2019 moet het jaar van de redding worden voor Sporting Lokeren, want de Waaslanders staan op een troosteloze 16e plek. Zondagmorgen vertrekt Lokeren op stage naar Alicante, waar het van 5 tot 12 januari verblijft. Zelfs Roger Lambrecht gaat mee.

Het was al enkele jaren geleden dat de 87-jarige Lambrecht nog mee ging op stage, maar dit jaar is hij er opnieuw bij. "Ik was het eerst niet zinnens, maar uiteindelijk ga ik toch", vertelt hij op de website van de club. "Gewoon omdat we voor een erg belangrijke periode staan."

'Spelers hart onder de riem steken'

"Er resten ons nog negen wedstrijden om ons in de hoogste klasse te handhaven. Door mijn aanwezigheid wil ik de spelers een hart onder de riem steken. Ik wil hen en de staf zo ook duidelijk maken dat ze zich voor de volle honderd procent moeten geven. Ik kan van daaruit ook beter inspelen op de laatste ontwikkelingen op transfervlak."

Laat het dus duidelijk zijn: Lokeren gaat zich de komende weken versterken met het oog op de degradatiestrijd. De namen van Genk-aanvaller Ingvartsen en Antwerp-middenvelder Hairemans vallen op en rond Daknam. De Lokeren-voorzitter heeft dan ook een duidelijke boodschap voor de fans.

"Ik las vandaag in de krant dat ik zou twijfelen om nog spelers aan te trekken, maar dat is complete onzin. Er moet versterking komen, welnu er zal versterking komen", besluit Lambrecht. 

Bart Ver Elst

Jupiler Pro League \\ Sporting Lokeren
 
 
Reacties.