OHL kan opnieuw een beroep doen op aanvoerder: "Maar nog niet 100%"


Foto: © photonews 04 januari 2019 21:57

Oud-Heverlee Leuven is momenteel met de spelersgroep in het Spaanse San Pedro del Pinatar. Wie ook mee is, is aanvoerder Elliot Moore. De jonge Brit is hersteld van zijn enkelblessure.

Moore viel begin vorige maand uit in het thuisduel tegen Lommel na een trap van Rocha. Maar OHL kan opnieuw op de diensten van de Leicester-huurling rekenen. "Ik ben uiteraard heel erg blij terug te kunnen voetballen met de jongens", vertelt hij bij zijn club. "Het is nooit fijn om geblesseerd te zijn. Maar dat gaf me wel de kans om hard te werken en het voelt goed om er nu terug bij te horen.”

Al heeft de centrale verdediger wel nog werk. "Ik ben nog niet 100%. Maar ik werk daar wel naartoe. Deze break is ideaal voor mij, maar ook voor de andere jongens, om in goeie conditie te raken. Na deze winterstage hebben we dan nog een week om ons specifiek voor te bereiden op de wedstrijd tegen Tubize."

"Ik ben iemand die elke wedstrijd wil spelen"

Zondag sparren de Vlaams-Brabanders in Spanje tegen Antwerp, de huidige nummer 3 in de Jupiler Pro League. Moore hoopt alvast op speelminuten. "Ik ben iemand die elke wedstrijd wil spelen. Vooral nu, net na mijn blessure, zou het goed zijn om wat speelminuten te vergaren en zo wat wedstrijdritme op te doen."

OHL kan in Spanje de batterijen opnieuw opladen voor de komende weken en maanden. "We werken hier elke dag samen op en langs het veld en het is hier echt fijn vertoeven. De velden zijn erg goed, heel aangenaam om op te voetballen. Deze week gaat ons zeker deugd doen", besluit Moore. 

1e klasse B \\ OH Leuven
 
 
 
Reacties.