Winteraankoop Montiel bevestigt zijn beslissing: "Ik had een hoop aanbiedingen maar koos bewust voor Beerschot Wilrijk"


Foto: © photonews 04 januari 2019 16:22

Beerschot Wilrijk heeft zich al heel vroeg in de wintermercato versterkt. Diego Montiel, vorig seizoen verkozen tot beste speler van de Zweedse tweede klasse, is al mee op winterstage en loopt over van goesting voor de promotiestrijd in 1B.

Trainer Stijn Vreven legde de nieuwkomer samen op de kamer met Denis Prychynenko. "Denis is altijd Denis. Hij heeft me goed opgevangen en mede dankzij hem voel ik me al thuis bij Beerschot. Ook de andere spelers hebben me meteen een goed gevoel gegeven", zegt Montiel op de clubwebsite.

Het is al duidelijk dat ik de juiste keuze heb gemaakt - Diego Montiel

Over zijn keuze voor paars-wit. "Ik had een hoop aanbiedingen maar koos bewust voor Beerschot. Ik heb trouwens al door dat het niveau en de snelheid hier hoger liggen. Geef me even de tijd en dan zal ik er staan. Ik hoop met mijn techniek, m'n dribbels en m'n passing dit team iets te kunnen bijbrengen."

Montiel is hoe dan ook een winteraanwinst om naar uit te kijken. Zijn 13 goals en 15 assists bij het Zweedse Orgryte liegen er natuurlijk niet om. "De tien is mijn favoriete positie. Ik ben ook harder gaan trainen en wil er vanaf nu alles uithalen. Van zodra de trainer me nodig heeft, vlieg ik erin", aldus Diego Montiel.

1e klasse B \\ Beerschot
 
 
 
Reacties.